Opening vernieuwde gebouw

Het zal u niet ontgaan zijn dat er de laatste maanden flink verbouwd is aan de Vinckhuysenschool in West-Graftdijk. De verbouwing nadert zijn einde en op woensdag 31 augustus om 12.30u zal er een feestelijke, officiële opening plaatsvinden van het vernieuwde gebouw.

Het team van de Vinckhuysenschool nodigt alle inwoners van de Graftdijken, omliggende dorpen en alle andere belangstellenden uit om bij deze opening aanwezig te zijn. U kunt dan met eigen ogen zien hoe mooi onze dorpsschool is geworden! Tevens kunt u de eerste contouren van het nieuwe dorpslokaal binnen de school aanschouwen.  Vanaf 12.30u is iedereen welkom. De officiële opening zal zijn om 13.00u in bijzijn van wethouder Konijn (Onderwijs). Hierna kan iedereen de school bekijken. Voor de kinderen is er een springkussen, een ijskar en diverse leuke activiteiten.

Wij zijn enorm trots op:Vernieuwbouwplannen

Graag tot ziens op 31 augustus. Bent u die dag verhinderd, maar bent u toch geïnteresseerd in een rondleiding of heeft u andere vragen: neem dan gerust contact met ons op.

Het team van de Vinckhuysenschool en de Vrienden van de Vinckhuysenschool.

www.vhschool.nl  en  https://vriendenvinckhuysenschool.nl/