Toekomst

Na een zeer bewogen periode met vooral veel positieve energie zijn alle eerdere afwijkende ideeën omgebogen naar een gezamenlijke aanpak richting een groene, sportieve en duurzame plattelandsschool. De Vrienden van de Vinckhuysenschool ondersteunen de school, schoolbestuur ISOB en de gemeente Alkmaar bij het uitwerken van de plannen voor deze frisse nieuwe school. In diverse werkgroepen wordt nagedacht over de “kansen”, “vernieuwbouw”, “financiën” en “communicatie” rondom de school. Met veel handen worden diverse projecten in hoog tempo naar de nieuwe werkelijkheid gebracht.

In de afgelopen periode is o.a. het onderstaande gerealiseerd:

Om een goed uitgangspunt voor de toekomst te creëren heeft de werkgroep “Kansen” een tijd geleden al een plan, naar voorbeeld van een andere ISOB school in Castricum, uitgewerkt voor een “Een sportieve, duurzame school” voor duurzame, sportieve kinderen uit de polder, dijken en eilanden!

Indien u na het doornemen van het plan, of naar aanleiding van recente ontwikkelingen, een goed idee heeft voor de toekomst, dan ontvangen we uw feedback graag via Koen Verhart