Vinckhuysenschool klaar voor nog eens 75-jaar!

Namens de Vrienden van de Vinckhuysenschool willen we alle inwoners, ouders en toekomstige ouders informeren over de volgende 75-jaar in het bestaan van de Vinckhuysenschool. In de afgelopen jaren is er hard gewerkt aan een nieuwe frisse, groene, duurzame en sportieve plattelandsschool. We vermelden hieronder graag de krachtige vernieuwde punten van deze actieve school!

Goed onderwijs
Naast onderstaande zeer bijzondere pluspunten houdt het onderwijs de hoogste prioriteit op onze basisschool. Het vernieuwde enthousiaste leraren team heeft in de afgelopen jaren hard gewerkt aan de volgende onderscheidende onderwijskwaliteiten:

Energiebron voVinckhuysenschoollied-raadsvergaderingor de omgeving
Andere tijden liggen inmiddels al ver achter ons. Bij de huidige actieve school met geweldige goede sfeer floreert de
hele omgeving. De Vinckhuysenschool is belangrijk voor:

Fris gerenoveerd school gebouw
Bij een multifunctionele school hoort een passend onderkomen! Begin 2016 zal met veel creatieve inbreng van o.a. betrokken ouders een fris nieuw schoolgebouw verrijzen welke:Vernieuwbouwplannen

Ruimte voor sportiviteit
Bij de opening van het nieuwe multifunctionele sportveld deze zomer, roemde sport presentator Tom Egbers de enorIMG_20150911_145211me betrokkenheid rondom de school. In zo’n mooie omgeving kan het niet anders zijn dan dat de sportiviteit floreert. In- en om de school vinden we nu de volgende faciliteiten:

Schooltuintjes2Groen en Duurzaam
Wat maakt deze school nu zo uniek? Dat is uiteraard de prachtige ligging! Door diverse projecten is deze ligging nog veel meer geïntegreerd. De school is in de afgelopen periode naadloos opgegaan in de prachtige groene omgeving  wat terug te zien is in de volgende aspecten:

JimpyPlay-SpeelhuysKleine brede school
Voor- en/of naschoolse opvang, peuterspeelzaal, geen probleem in de kleine brede school aan het Noordhollands Kanaal. Op de buitenschoolse opvang vindt u:

Zijn uw kinderen nog niet in de leeftijd voor het basisonderwijs, bereid ze dan voor op deze komende periode middels de naastgelegen peuterspeelzaal ‘t Speelhuys!

Ruim en bereikbaar, toch knus en kleinschaligSchoolboot
Een unieke locatie, midden in het groen, zorgt voor goede bereikbaarheid over de weg en het water.

Aanschouw het pittoreske tafereel wanneer de schoolboot vanuit de mist arriveert om de kinderen vanuit Markenbinnen, De Woude, Spijkerboor en de Starnmeer over het Noordhollands Kanaal te brengen!

Wilt u kennis maken met de leuke sfeer op deze school, neem dan zeker contact op met de betrokken ouders, de school of bekijk de informatie via de folder, schoolwebsite of de facebookpagina’s. Daarnaast bent u woensdag 18 november van harte welkom tussen 9.00-12.00 voor de open dag.

Volg de vele mooie activiteiten rondom de Vinckhuysenschool via: